Wilde westen thema
Maandelijkse specials
Uitgebreide kaart

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact

Een echte Wild West pannenkoeken verjaardag

Bij Howdy’s Pannenkoek Saloon vieren jij en je kinderen de spannendste pannenkoeken verjaardag midden in het Wilde Westen. Ons restaurant is ingericht in westernstijl en gevestigd in Nootdorp. We bezorgen je een unieke ervaring terwijl jij en je vrienden of familie heerlijke pannenkoeken eten. We bieden zowel groeps- als kinderarrangementen om jou tijdens deze speciale dag in het zonnetje te kunnen zetten. Je kunt bij ons rekenen op een uiterst vriendelijk team van cowboys en cowgirls die net zo snel serveren als ze boeven vangen.

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact
pannenkoek-versieren

Pannenkoek versieren zoals je zelf mooi vindt!

pannenkoek-kinderfeestje

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

Verschillende arrangementen voor een gezellige pannenkoeken verjaardag

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten pannenkoeken verjaardagen. Maak gebruik van een groepsarrangement zodat iedereen van een heerlijke pannenkoek geniet en met een volle buik naar huis vertrekt. Check alvast ons menu zodat je zeker weet dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Is de gelegenheid een kinderfeestje? Dan kun je gebruikmaken van onze kinderarrangementen. Een gezellige middag en lekkere pannenkoeken zijn gegarandeerd. Ons pannenkoekenrestaurant is geheel kindvriendelijk ingericht en de kinderen kunnen helemaal losgaan in Howdy’s kidsplace.

Reserveer je feestje op tijd

We raden je aan om deze arrangementen wel even te reserveren, het kan druk zijn in ons restaurant. Maak een reservering online of neem telefonisch contact met ons op via (015) 310 10 03. Vier je je feestje liever thuis? Laat dan pannenkoeken bezorgen of haal ze af in Nootdorp om je verjaardag compleet te maken.