Wilde westen thema
Maandelijkse specials
Uitgebreide kaart

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact

Uit eten met kinderen in Nootdorp

Ga gezellig uit eten met de kinderen in ons kindvriendelijke restaurant in Nootdorp. Ons team staat voor jou en de kids klaar om er een onvergetelijke middag of avond van te maken. Naast een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten bieden wij verschillende arrangementen aan die speciaal op kinderen gericht zijn. Zo zorgen we voor een fijne ervaring en kun je kindvriendelijk uit eten gaan in Nootdorp.

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact
pannenkoek-versieren

Pannenkoek versieren zoals je zelf mooi vindt!

pannenkoek-kinderfeestje

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

Uit eten als verjaardagsfeestje met kinderen in Nootdorp

Het is mogelijk om kinderfeestjes bij Howdy’s Pannenkoek Saloon te vieren. Je stapt bij ons in een echt westerndorp, en onze cowboys en cowgirls maken de ervaring voor jou en de kinderen compleet. We bieden in ons  gezinsvriendelijke restaurant verschillende arrangementen aan waarbij je met een groep kinderen uit eten kunt gaan in Nootdorp. Alle kinderfeestjes zijn inclusief een pannenkoek, ijsje en snoepzakje en al te boeken vanaf €10,75 per kind. Ook een kinderverjaardagsdiscofeest reserveren of een pannenkoekenverjaardag vieren behoort tot onze mogelijkheden. Verder kun je met kinderen bij ons komen lunchen, wij verzorgen een heerlijke maaltijd.


Kindvriendelijk uit eten bij ons restaurant in Nootdorp

Verder is ons restaurant kindvriendelijk uitgerust met een speciale speelruimte: Howdy’s kidsplace. Zo kun je zelf ontspannen en kindvriendelijk uit eten met jouw kinderen bij ons restaurant in Nootdorp Zij vermaken zich in de speelruimte. Ons restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart met 141 pannenkoeken. Zo zit er altijd iets naar de wens voor de kinderen tussen. Zijn ze geen pannenkoekenliefhebbers? Wij serveren naast pannenkoeken ook nog alternatieve gerechten die bij velen in de smaak vallen zodat iedereen van ons restaurant kan genieten.

Reserveer je tafel

Ons levendige restaurant kan snel vol zijn, zeker op vrijdagen of weekenddagen. Daarom raden we je aan een tafel te reserveren zodat je zeker bent van een plekje in ons kindvriendelijke restaurant. Heb je verder nog vragen? Dan kun je online contact met ons opnemen of even bellen naar (015) 310 10 03.