Wilde westen thema
Maandelijkse specials
Uitgebreide kaart

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact

Gezinsvriendelijk restaurant in Nootdorp

Geniet van een heerlijke pannenkoek in een gezinsvriendelijk restaurant in Nootdorp. Als je op zoek bent naar het leukste restaurant voor het hele gezin, is dit de plek voor jou. Wij hebben een uitgebreide menukaart waardoor er altijd voor iedereen wat lekkers tussen zit. De kinderen kunnen zich tevens helemaal uitleven in Howdy’s kidsplace.

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact
pannenkoek-versieren

Pannenkoek versieren zoals je zelf mooi vindt!

pannenkoek-kinderfeestje

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

Gezinsvriendelijk lunchen of dineren in ons restaurant in Nootdorp

Bij Howdy’s Pannenkoek Saloon zijn er genoeg opties voor iedereen. Je kunt hier heerlijk uit eten met de kinderen. Onze uitgebreide menukaart biedt 141 pannenkoeken en diverse alternatieven voor degenen die echt niet van pannenkoeken houden. Ook met allergieën of dieetwensen houden wij graag rekening. Geef deze bij binnenkomst door aan ons personeel en dan zorgen wij dat je onbezorgd kan genieten van een heerlijke pannenkoek. Onze cowgirls en cowboys maken er samen met jullie een fantastische middag of avond van in het gezinsvriendelijkste restaurant van Nootdorp.

Reserveer vandaag nog een tafel

Howdy’s Pannenkoek Saloon, een gezinsvriendelijk restaurant in Nootdorp, is zeven dagen per week geopend. Je bent van harte welkom om met een kleine of grote groep aan te schuiven om te genieten van onze kaart of een van de arrangementen. Bel naar (015) 310 10 03 om te reserveren en zeker te zijn van een tafel, want het kan soms erg druk zijn. Heb je speciale wensen of vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.