Wilde westen thema
Maandelijkse specials
Uitgebreide kaart

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact

Heerlijk lunchen met de kinderen in Nootdorp

Ons restaurant is de leukste plek om te lunchen met kinderen in Nootdorp. Geniet met elkaar van een overheerlijke pannenkoek in de spannendste pannenkoekensaloon. Howdy’s Pannenkoek Saloon is volledig uitgedost in Western sfeer. De cowboys en cowgirls bezorgen de kinderen een onvergetelijke ervaring en een middag vol plezier. Onze deuren zijn de hele week vanaf 12.00 uur geopend.

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact
pannenkoek-versieren

Pannenkoek versieren zoals je zelf mooi vindt!

pannenkoek-kinderfeestje

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

Uitgebreid lunchen met de kinderen in Nootdorp

Bij ons in Nootdorp kun je dus niet alleen heerlijk uit eten met kinderen, maar ook lunchen. Maak een keuze uit een van onze 141 pannenkoeken en ontspan in een echte western pannenkoekensaloon. Ons kindvriendelijke restaurant biedt ook genoeg gelegenheid voor de kinderen om te spelen. Houden de kinderen echt niet van pannenkoeken? Dan vind je op onze uitgebreide menukaart ook een aantal alternatieve gerechten die bij ieder kind in de smaak vallen. Wij houden met plezier rekening met allergieën of dieetwensen. Hebben jullie wat te vieren? Vier dan een unieke pannenkoeken verjaardag! Ons pannenkoekenrestaurant maakt van elke gelegenheid een feestje.

Reserveer je tafel en kom gezellig lunchen

Jullie zijn van harte welkom om met de kinderen aan te schuiven voor een heerlijke pannenkoekenlunch in het gezinsvriendelijkste restaurant van Nootdorp. Reserveer online jouw tafel of bel naar (015) 310 10 03. Het kan soms erg druk worden in het restaurant en zo ben je verzekerd van een plek.