Wilde westen thema
Maandelijkse specials
Uitgebreide kaart

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact

Een kindvriendelijk restaurant in Nootdorp

Howdy’s Pannenkoek Saloon is een kindvriendelijk restaurant in Nootdorp. Bij Howdy’s Pannenkoek Saloon staat het plezier van de kids voorop. Wij zijn een echt themarestaurant wat tot in detail ingericht is als een levendige westernstad. Onze serveerders zijn zelfs uitgedost als cowboys en cowgirls. Als je op zoek bent naar een kinderrestaurant in omgeving Nootdorp is dit de plek voor jou.

Gelijk een reservering maken?

Reserveren & Contact
pannenkoek-versieren

Pannenkoek versieren zoals je zelf mooi vindt!

pannenkoek-kinderfeestje

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

Kom gezellig eten in een kindvriendelijk restaurant in Nootdorp

Zelf kun je heerlijk ontspannen terwijl jouw kinderen zich vermaken in Howdy’s kidsplace. Ons kinderrestaurant in Nootdorp is voorzien van deze speelmogelijkheid waar de kinderen zich helemaal in uit kunnen leven. Ons restaurant in Nootdorp is kindvriendelijk en heeft een menukaart voor kinderen. Met 141 pannenkoeken zit er altijd iets tussen naar de wens van de kinderen. Zijn ze geen pannenkoekenliefhebbers? Wij serveren ook andere gerechten naast pannenkoeken en houden rekening met dieetwensen zodat er voor ieder wat wils is. Zo kun je gezellig uit eten gaan met kinderen in ons kinderrestaurant in Nootdorp. Kom gezellig langs voor een diner of kom lekker lunchen met je kinderen.


Kinderfeestjes en verjaardagen in ons kinderrestaurant in Nootdorp

Ons kinderrestaurant in Nootdorp is ook uitstekend geschikt voor het vieren van kinderfeestjes. Kies uit een van de drie arrangementen en wij zorgen ervoor dat jouw kinderen een onvergetelijke middag beleven met ons team. Naast deze arrangementen geven wij ook discofeesten voor kinderverjaardagen. De kinderen kunnen dan in onze westernstad een echte pannenkoeken verjaardag vieren. Houd onze site goed in de gaten, hierop uploaden wij regelmatig nieuwe data waarop de discofeesten plaatsvinden.

Reserveer jouw feestje in een kindvriendelijk restaurant in Nootdorp

Als je zin hebt in een gezellige middag of avond in een echte westernstad, is Howdy’s Pannenkoek Saloon het perfecte restaurant. Reserveer jouw plek alvast door contact met ons op te nemen en bel naar (015) 310 10 03. Het kan soms erg druk zijn, maar door een reservering te plaatsen, ben je verzekerd van een tafel en een heerlijke maaltijd.