Vier je kinderfeestje in Nootdorp

Vier jouw kinderfeestje bij Howdy’s Pannenkoek Saloon in Nootdorp voor een onvergetelijke ervaring. Ons restaurant is compleet in westernthema ingericht en zelfs onze cowgirls en cowboys zijn op de gelegenheid gekleed. Je waant je hier echt even in het Wilde Westen. De kids kunnen gebruik maken van Howdy’s kidsplace en misschien komt onze mascotte Howdy zelfs wel even langs om mee te feesten.

Kinderarrangementen voor jouw kinderfeestje in Nootdorp

Speciaal voor kinderfeestjes in Nootdorp hebben wij drie soorten arrangementen (minimaal 6 kinderen). Deze arrangementen bieden wij aan in ons pannenkoekenrestaurant op woensdag-, zaterdag-, en zondagmiddag, met gratis toegang tot Howdy’s kidsplace! Bij binnenkomst staat er ranja in kannen klaar op tafel voor de kinderen. De begeleiding schenkt dit zelf in. In overleg zijn deze arrangementen uit te breiden. Naast onze arrangementen geven wij ook kinderverjaardagsdiscofeesten. Meer informatie hierover vind je onder de verschillende arrangementen. Wij hebben een kindvriendelijk ingericht restaurant, dus de kinderen zijn bij ons in goede handen en we maken er een echte pannenkoeken verjaardag van.

Reserveer jouw arrangement op tijd

Wil je de ouders ook meenemen zodat jullie gezellig uit eten kunnen in Nootdorp tijdens het kinderfeestje? Kijk dan naar een van onze groepsarrangementen. Het is wel verstandig om voor deze arrangementen een reservering te plaatsen. Ons restaurant kan zeker in de weekenden erg druk zijn. Bel voor een reservering naar (015) 310 10 03. Heb je vragen over de arrangementen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.

Jolly Jumper
Howdy's Kids pannenkoek


Kinderijsje met verrassing


Snoepzakje


Onbeperkt ranja


€ 11,25 per kind

Texas Rebels
Pannenkoek zelf versieren


Kinderijsje met verrassing


Snoepzakje


Onbeperkt ranja


€ 13,25 per kind

Lucky Luke
(leeftijd minimaal 8 jaar)
Je bakt zelf je pannenkoeken op een Tefalplaat, met onbeperkt beslag, poedersuiker, stroop en andere vullingen


Kinderijsje met verrassing


Snoepzakje


Onbeperkt ranja


€ 14,25 per kind

Kinderverjaardags Discofeesten

Dit arrangement organiseren wij op vaste dagen voor kinderen vanaf 6 jaar.
Het arrangement ziet er alsvolgt uit:

Aanvang 14:00
Ontvangst in Howdy's met onbeperkt limonade.
Kinderen kunnen gaan spelen in de speelhoek met o.a. een spelcomputer, een kussenhoek, videofilmpjes en divers los speelgoed.

14:30 uur pannenkoektijd
Een heerlijke Howdy's Kids pannenkoek, aansluitend komt Howdy, onze grote pluche mascotte, de kinderen ophalen om mee te gaan naar de disco en kunnen de kids met Howdy op de foto.

15:00 uur DISCO TIME
Een heerlijke Disco shooter voor de kids wel (een spannend drankje). Dansen op de dansvloer van een grote discotheek met mega veel licht, laser en rook effecten. De kids dansen op alle soorten muziek of kunnen zelf een leuke plaat aanvragen.
Ze krijgen van ons een leuke 'glitter' tattoo (plak tattoo) en er is een mooie fluor-light lichtgevende disco-stick voor de jarige. Ook krijgen alle feestvierders een suikerspin.
Voor iedereen is er frisdrank naar keuze.
Tot slot serveren we nog een heerlijk waterijsje.

Einde +/- 16:30 uur

Kleding tip: kleed je niet te warm, trek je disco outfit aan!
Prijs totaal arrangement € 19,00 per kind

Data kinderverjaardags Discofeesten 2024

  • Zaterdag 22 juni 2024

De leukste kinderverjaardagsdiscofeesten vier je bij Howdy's Pannenkoek Saloon!

NIEUW

Pannenkoeken eten bij Howdy's en gamen bij SIR WINSTON FUN&GAMES

Bekijk onze arrangementen