Howdy's Pannenkoek Saloon ligt direct aan de afslag A12 (Nootdorp - Forepark) aan de Gildeweg 2 Nootdorp (Oostambacht). Howdy's pannenkoek saloon is, zoals de naam al doet vermoeden, in het decor van een stadje uit het wilde westen, een écht westerndorpje met veel hout en oude materialen, maar voorzien van alle moderne faciliteiten. Waar onze cowboys en girls u in die gezellige sfeer een zalige pannenkoek serveren en voor de kids hebben wij alle speelmogelijkheden in onze Howdy's kids place.

NIEUW VANAF HEDEN; ONZE SPECIALITEITENKAART
Vanaf heden kunt u naast onze overheerlijke pannenkoeken ook een biefstuk, kipsaté of een Angus Beef hamburger bestellen. Alle gerechten worden met friet en een salade geserveerd.

Op zaterdag en zondag tussen 16:30 uur en 19:00 uur kunt u niet reserveren in Howdy's, maar gebruik maken van de vrije inloop. Slechts voor groepen vanaf 9 personen is reserveren mogelijk.


De openingstijden van de pannenkoek saloon:

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
vanaf 15:30 uur

Woensdag, zaterdag en zondag
vanaf 12:00 uur


Howdy's is in alle vakanties, elke dag, geopend vanaf 12:00 uur


Elke zaterdag en zondag is het voor de kinderen rond 17:00 uur "HOWDY TIME". Onze mascotte komt dan op bezoek, met zijn muziekje en zijn eigen tune komt hij dansend binnen. Dus neem uw fototoestel mee!

Naast deze openingstijden is vanaf 21:00 uur de saloon te reserveren voor besloten feesten als Howdy's westernsaloon brengen wij u verschillende western themafeesten.

Een ander thema in gedachten, of denkt u aan het geven van een bruiloft, of bijvoorbeeld een diner dansant neem dan een kijkje bij de party info waar wij een rondleiding geven door Events en Partycentrum het Witte Paard.

  • Eigen grote parkeergelegenheid
  • Baby zorgruimte
  • Rolstoel vriendelijk
  • Direct aan de afslag van de A12

Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief!